LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Egypte Tourpakket via Taba (5 nachten)
Kameel en paard aan de piramides
Vertrek
line
Lengte
line
Type
: Sightseeing Tour
line
Gids
: Privé Gids- egyptoloog
line
Prijs
: From : 410 USD
Programma

Dag # 1: Taba - Caïro
Ophalen aan Taba Borders door onze reisleider, rijden naar Caïro, check-in uw hotel in Caïro.
‘s avonds , ontspannen of genieten van een facultatieve Klank en Lichtspel aan de piramides.
Dag 2: Gizeh Excursies
Ontbijt in het hotel in Caïro.Je privé Engelstalige gids zal u begeleiden in Sakkara die onderdeel maakt van de necropolis van Memphis, en de begraafplaats van de oude farao's, waar u de eerste gebouwde piramides  “Stappiramide van koning Djoser die is  ontworpen door Imhotep de oude Egyptische architect “je bezoekt ook de Piramide van Teti en de graven in Sakkara .Daarna  rijd je naar de beroemde plateau van Gizeh, waar je de bekende  Piramides  zal  bezoeken  , Een van de zeven wonderen van de antieke wereld, waaronder de Grote Piramide van Cheops, midden piramide van Chefren en de kleine van Mykerinos , vervolgens ga je naar de mysterieuze sfinx, , de tour omvat bezoek aan de vallei tempel tegenover de grote sfinx met een facultatieve bezoek aan de zonneboot  “Het was een boot die gebruikt was om de mummie van de farao's over de Nijl, te vervoeren en vervolgens was  begraven aan de voet van de piramide voor zijn gebruik in de hiernamaals. Transfer naar  het Treinstation om met de Slaaptrein naar Luxor te gaan.
Dag # 3 Aankomst  Luxor - Luxor Sightseeing - Slaaptrein terug naar Caïro
Transfer van Luxor treinstation voor een excursie in Luxor, een bezoek aan de twee kolossale standbeelden van Amenhotep III (Kolossen van Memnon), en vervolgens naar de Vallei der Koningen, waar de prachtige graven ontdekt zijn, die graven werden diep uitgesneden in de  rots van de woestijn, rijkelijk versierd en gevuld met schatten voor het leven na de dood van de farao's, je bezoekt  3 graven. Voortzetting van de tour naar de Hatshipsut  tempel, bezoek aan El Deir El Bahary ,dit indrukwekkende tempel gewijd aan de Koningin Hatshipsut de enige vrouwelijke farao stijgt uit de woestijn vlakte in een reeks van terrassen en fuseert met de enorme kalkstenen kliffen .  De
Nijl oversteken naar de Oostenoever voor een bezoek aan Karnak tempel. De oude naam Ipet-isut betekent 'de meest heilige plaatsen. "De tempel, of juister, het complex van tempels, werd gebouwd op meer dan tweeduizend jaar door generatie na generatie van de farao's. Binnen het complex, de grote 'zuilen Hall "is een ongelooflijke woud van reusachtige pijlers. Daarna ga je naar de majestueuze Luxor tempel die door Amenhotep III en Ramses II gebouwd is voor rituelen en festivals en gewijd aan de god Amun. Transfer naar het Luxor treinstation om naar Kaïro te vertrekken.  

Dag # 4: Een dag tour in Alexandrië
Aankomst in Caïro treinstation.Transfer met de bus naar Alexandrië. Alexandrië is de moeder van vierenveertig steden die dezelfde naam hebben in de wereld, je wordt begeleid door je privé gids en privé airco- bus naar Alexandrië (twee en een half uur rijden). De Tour zal beginnen met een bezoek aan de catacomben van Kom el-Shoqafa, Deze catacomben dateren uit het eind van de eerste eeuw na Christus, vervolgens ga je  naar Het Romeinse theater dat gebouwd werd op de 4e eeuw na Christus, Pompay's Pilaar, Fort Qaitbey. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant in Alexandrië, daarna ga je naar Alexandrië bibliotheek een wederopbouw van de oude bibliotheek  die werd beschouwd als het centrum van wetenschappers en filosofen in de Grieks Romeinse tijd. Bezoek aan  Montazah paleis, vrije tijd in Alexandrië en terugkeren naar Caïro en uw hotel voor overnachting.

Dag # 5: Caïro Sightseeing Tour
Geniet van uw ontbijt in het hotel in Caïro en dan wordt u begeleid door uw privé gids -Egyptoloog voor de beroemde Museum van Egyptische Antiquiteiten dat werd gebouwd in neoklassieke stijl ontworpen door de Franse architect Marcel Dourgnon die een verzameling van meer dan 120.000 voorwerpen vertoont  van predynastieke tijdperk, faraonische tijdperk tot de Grieks Romeinse periode in Egypte met  de schatten van  de koning Toetanchamon, met facultatieve bezoek aan de mummies kamer in het Egyptische Museum waar je kan leren over de Grote Egyptische beschaving en de mummificatie kunst in het oude Egypte. Daarna zal je ook de Citadel van Saladin bezoeken waar je een unieke uitzicht op de stad vanaf de Muqattam bergen  kan bewonderen met  Mohammed Ali Albasten Moskee daarbinnen  gebouwd in Turkse stijl en zeer vergelijkbaar met de Blauwe Moskee in Turkije en alleen beschouwd als een van de blikvangers in Caïro waarvan de minaret kan worden gezien van verschillende plaatsen in oude Caïro vervolgens ga je naar het christelijke erfgoed in Koptisch Cairo, waaronder een aantal van de vroege religieuze monumenten van de stad, zoals de El Muallaqa kerk die op de top van de zuidelijk Poort  van het Fort van Babylon ligt en was vroeger het centrum van de christelijke kerk van Egypte. Je bezoekt  ook de beroemde joodse erfgoed in Caïro waaronder Ben Ezra Synagoge,de tempel bevat een joodse erfgoed bibliotheek, met daarin documenten die hier in 1896 aangetroffen zijn, die een beschrijving van de economische en sociale omstandigheden van Joden onder Arabische heerschappij evenals beschrijvingen van de relaties tussen de verschillende joodse sekten. Terugkeren naar het hotel en overnachting in Caïro.

Dag # 6: Caïro / Taba Grenzen:
Ontbijt , Vertrek naar  Taba grens met airco-bus.

 

Inclusieve
Transfer van en naar Taba Grens.
Vervoer met moderne voertuigen van Taba grens - Caïro - Taba
Accommodatie voor 3 nachten in Caïro hotel 3 sterren met ontbijt
Accommodatie voor 2 nachten aan boord van de slaaptrein met ontbijt en diner
Excursie naar Piramides, Sfinx, Vallei tempel, Sakkara en Memphis
Excursie naar Egyptisch Museum, Citadel moskeeën en Koptische Kerken
Excursie naar Karnak en Luxor tempels in Luxor
Excursie naar de Vallei der Koningen, tempel van Hatsjepsoet & Kolossen van Memnon
Panoramische zeiltocht op een feluka (of motorbootje bij windstil weer) in Luxor bij zonsondergang.
Lunch in buffetvorm tijdens de excursies in Gizeh / Caïro Caïro / Luxor / Aswan
Gratis mineraalwater aan boord van de bus tijdens alle excursies
Entreegelden voor excursies in Gizeh / Caïro / Aswan / Luxor
Engelssprekende gids in Gizeh / Caïro / Aswan / Luxor
Gratis mobiele telefoonkaart in Egypte om in contact met uw familie en collega’s te blijven tijdens uw vakantie
Exclusieve
facultatieve excursies
Persoonlijke uitgaven
Accommodation Plan A - Superior
Le Meredien Pyramids
Dates
Prijs per person
May -Sep
445 USD
Oct - Apr
595 USD
Accommodation Plan B - Deluxe
Zoser Hotel Cairo
Dates
Prijs per person
May -Sep
410 USD
Oct - Apr
555 USD
Voorwaarden
Visum
Visum voor Egypte / Jordanië is vereist en reeds inbegrepen in je pakket en zou worden geleverd door onze reisleider bij de aankomst op de luchthaven voor Amerikaanse, Canadese, Britse, Australische burgers en het merendeel van de Europeanen. Volgens je nationaliteit heb je recht om het visum in Egypte te verkregen of niet. Controleer zelf de mogelijkheid bij de Egyptische ambassade in jouw land .
Info
- De prijzen zijn genoteerd in Euro per persoon op basis van dubbele bezetting.
- Eenpersoonskamer toeslag zal aangerekend worden.
- Tripelkamer korting zal aangerekend worden.
- Prijzen zijn niet geldig tijdens (Nieuwjaar - Kerstmis - Pasen) Perioden.
- Kinderen tussen 2-12 jaar krijgen 50% korting.
Meenemen
Paspoort geldig voor 6 maanden
- Comfortabele schoenen
- Katoenen kleding in de zomer
- Warme kleding in de winter
- Zonnecrème
- Zonnebril
- Hoed
- Foto / Video Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       
Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise