LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Egypte Kerstpakket met Nijlcruise (7 nachten)
Vier Kerstmis in Egypte
Vertrek
line
Lengte
line
Type
: 8 Days - 7 nachten
line
Gids
: Privé Gids
line
Prijs
: From : 895 USD
Programma
Day # 1:) 21st, december, 2009 Aankomst Caïro, Egypte
u zal geholpen worden bij aankomst op de luchthaven van Caïro door ons reisleider . Egyptische visum  door hem geleverd. Transfer naar uw hotel. Facultatieve Klank en Licht spel in de Avond.

Dag # 2:) 22 dec, 2009 Giza Excursies – Luxor Slaaptrein
Ontbijt in het hotel in Caïro. Je  privé Engelstalige gids zal u begeleiden in Sakkara die onderdeel maakt van de necropolis van Memphis, en de begraafplaats van de oude farao's, waar u de eerste gebouwde piramides  “Stappiramide van koning Djoser die is  ontworpen door Imhotep de oude Egyptische architect “je bezoekt ook de Piramide van Teti en de graven in Sakkara .Daarna  rijd je naar de beroemde plateau van Gizeh, waar je de bekende  Piramides  zal  bezoeken  , Een van de zeven wonderen van de antieke wereld, waaronder de Grote Piramide van Cheops, midden piramide van Chefren en de kleine van Mykerinos , vervolgens ga je naar de mysterieuze sfinx, , de tour omvat bezoek aan de vallei tempel tegenover de grote sfinx met een facultatieve bezoek aan de zonneboot  “Het was een boot die gebruikt was om de mummie van de farao's over de Nijl, te vervoeren en vervolgens was  begraven aan de voet van de piramide voor zijn gebruik in de hiernamaals. Transfer naar  het Treinstation om met de Slaaptrein naar Luxor te gaan.
Dag 3:) 23e, december, 2009 Arrive Luxor - Nijlcruise
Aankomst in Luxor station. Dan Transfer naar je Nijlcruise. lunch aan boord gevolgd door een bezoek aan  de beroemde Karnak en Luxor tempels. Terug naar je cruiseboot, Thee in de namiddag  en diner, overnachting aan boord in Luxor.
Dag 4:) 24th, december, 2009 Luxor
Ontbijt aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding op de Westelijke Jordaanoever van de Nijl in Luxor te bezoeken de Vallei van de Koningen, Hatshepsut Tempel in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Terug naar de cruise voor de lunch en een kopje thee tijdens varen naar Edfu. Diner en overnachting in een pension Edfu.

Dag 5:) 25 dec, 2009 Edfu en Kom Ombo bezienswaardigheden
Ontbijt aan boord, Bezoek  aan Horus Tempel  in Edfu. Terug naar de boot, afvaart  naar Kom Ombo. Lunch aan boord. Bezoek aan de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeris. Afvaart  naar Aswan, diner en overnachting..

Dag 6:) 26 dec, 2009 sightseeing Aswan
Ontbijt aan boord, Bezoek van de stuwdam, de onvoltooide obelisk, de Philae tempel. Panoramische zeiltocht op een feluka (of motorbootje bij windstil weer), bezoek aan een botanische tuin.  Gala Diner aan boord van de Cruise. Overnachting aan boord in Aswan.

Dag # 7:) 27 december, 2009 Aswan - Slaap trein terug naar Caïro
ntscheping na het ontbijt. Vrije tijd in Aswan, transfer naar Aswanstation ,Slaaptrein  naar Cairo met diner en overnachting..

Dag # 8:) 28 dec, 2009 Caïro Excursies
Geniet van uw ontbijt in het hotel in Caïro en dan wordt u begeleid door uw privé gids -Egyptoloog voor de beroemde Museum van Egyptische Antiquiteiten dat werd gebouwd in neoklassieke stijl ontworpen door de Franse architect Marcel Dourgnon die een verzameling van meer dan 120.000 voorwerpen vertoont  van predynastieke tijdperk, faraonische tijdperk tot de Grieks Romeinse periode in Egypte met  de schatten van  de koning Toetanchamon, met facultatieve bezoek aan de mummies kamer in het Egyptische Museum waar je kan leren over de Grote Egyptische beschaving en de mummificatie kunst in het oude Egypte. Daarna zal je ook de Citadel van Saladin bezoeken waar je een unieke uitzicht op de stad vanaf de Muqattam bergen  kan bewonderen met  Mohammed Ali Albasten Moskee daarbinnen  gebouwd in Turkse stijl en zeer vergelijkbaar met de Blauwe Moskee in Turkije en alleen beschouwd als een van de blikvangers in Caïro waarvan de minaret kan worden gezien van verschillende plaatsen in oude Caïro vervolgens ga je naar het christelijke erfgoed in Koptisch Cairo, waaronder een aantal van de vroege religieuze monumenten van de stad, zoals de El Muallaqa kerk die op de top van de zuidelijk Poort  van het Fort van Babylon ligt en was vroeger het centrum van de christelijke kerk van Egypte. Je bezoekt  ook de beroemde joodse erfgoed in Caïro waaronder Ben Ezra Synagoge,de tempel bevat een joodse erfgoed bibliotheek, met daarin documenten die hier in 1896 aangetroffen zijn, die een beschrijving van de economische en sociale omstandigheden van Joden onder Arabische heerschappij evenals beschrijvingen van de relaties tussen de verschillende joodse sekten. Terugkeren naar het hotel en overnachting in Caïro.

Dag # 9:) 29 dec, 2009 Cairo / Home
Ontbijt in uw hotel in Caïro. Transfer naar Caïro luchthaven.
Inclusieve
- Transfer dienst van Cairo - Luxor luchthavens
- Alle transfers door een privé airco-bus
- visum bij aankomst op de luchthaven van Caïro
- Accommodatie voor 2 nachten in Caïro ( hotel met ontbijt )
- Accommodatie voor 4 nachten aan boord van een Nijlcruise Aswan-Luxor (volpension )
- Accommodatie voor 2 nacht aan boord van de Slaaptrein ( half pension )
- Bezoek aan de Piramides, Sfinx, Vallei tempel, Sakkara en Memphis
- Bezoek aan de Hoge Dam en de Tempel van Philae in Aswan
- Bezoek aan de tempel van Kom Ombo en Edfu tempel onderweg
- Bezoek aan de tempels van Karnak en Luxor in Luxor
- Bezoek aan de Vallei van de Koningen, Hatshepsut tempel & Kolossen van Memnon
- Felucca tocht in Luxor
- Nieuwe Jaar 2010 Viering aan boord van de Nijlcruise
- Lunch (open buffet) tijdens de excursie in Giza & Cairo
- Entreegelden voor de bezienswaardigheden in Giza - Cairo - Aswan - Luxor
- Engelstalige gids in Giza - Cairo - Aswan - Luxor

Exclusieve
persoonlijke uitgaven
Facultatieve excursies
Accommodation Plan A - Superior
Le Meridien Pyramids Cairo
Movenpick Royal Lily Nijlcruise
Dates
Prijs per person
May -Sep
0 USD
Oct - Apr
935 USD
Accommodation Plan B - Deluxe
Movenpick Pyramids Resort Cairo
Crown Jubilee Nijlcruise
Dates
Prijs per person
May -Sep
0 USD
Oct - Apr
895 USD
Voorwaarden
Visum
Visum voor Egypte / Jordanië is vereist en reeds inbegrepen in je pakket en zou worden geleverd door onze reisleider bij de aankomst op de luchthaven voor Amerikaanse, Canadese, Britse, Australische burgers en het merendeel van de Europeanen. Volgens je nationaliteit heb je recht om het visum in Egypte te verkregen of niet. Controleer zelf de mogelijkheid bij de Egyptische ambassade in jouw land .
Info
- De prijzen zijn genoteerd in Euro valuta per persoon op basis van dubbele bezetting.
- Eenpersoonskamer zullen worden onderworpen aan een supliment.
- Triple room korting zal worden toegepast
- Prijzen zijn niet geldig tijdens (Nieuwjaar - Xmas - Pasen) Perioden
- Kinderen tussen 2-12 jaar krijgen 50% korting.
Meenemen
- Warme kleding in de winter
- Zonnecrème
- Zonnebril
- Hoed
- Foto / Video Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       
Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise