LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Movenpick Royal Lotus Nijlcruise Egypt
MS Royal Lotus
line
line
Type
: Nijlcruise Holiday
line
Gids
: Professionele egyptoloog Gids
line
Prijs
: From : 275 USD
MS Royal Lotus
Cabin Royal Lotus
Zwembad Royal Lotus
Bar Royal Lotus
Suit Royal Lotus
Nijlcruise information
MS Mövenpick M / S Royal Lotus is nieuwe standaarden, aangezien het transacties begon tussen Aswan en Luxor in november 2005.Luxury Nile Cruiser is bekroond met de accolade van 'The Best Nijl Cruise Ship' door het Egyptische ministerie van Toerisme. Het Mövenpick M / S Royal Lotus is een drijvend luxe hotel met vier dekken. De 62 smaakvol ingerichte en ruime hutten bieden u alle comfort en zijn gelegen op de bovenste dekken zodat de gasten aan boord zijn altijd gegarandeerd perfect uitzicht op het prachtige landschap rond de Nijl.
Voor mensen op zoek naar nog meer luxe, er zijn twee Royal Suites voor de ultieme comfort.Mövenpick Nijl Cruse boten hebben Rookmelder System panel, sprinkler in elke hut, 2 zwemvesten in iedere hut, en Escape kaart in iedere hut
Faciliteiten:
De belangrijkste restaurant serveert een verscheidenheid van handelsmerk Mövenpick buffetten en menu's met Egyptische en internationale specialiteiten, om zelfs de meest kritische smaak te voldoen. De elegante Salon Deck met zijn panoramische ramen bestaat uit een lounge, bar en dansvloer. De Sun Deck bevat een zwembad, whirlpool, bar aan het zwembad en een overdekte ruimte, een internethoek en een fitnesscentrum een aanvulling op de on-board faciliteiten.
Hutten:
Alle smaakvol en luxueus ingericht, de hutten zijn voorzien van eigen badkamer met douche, profiteren van individueel instelbare airconditioning en waaronder een televisie, minibar, klimaat-en telefoons die ervoor zorgen dat internationale gesprekken via GSM lijnen.
Bovenste dekken: 64 ruime hutten.
Programma A : Luxor - Aswan 3 Nachten Elke zaterdag
Dag 1: Vertrek van de cruise - Luxor sightseeing tours
Meet en bijstaan van onze reizen REP in uw aankomst op de luchthaven van Luxor, trein-terminal, of Luxor hotels en transfer naar de cruise. Inscheping voor de lunch met ontspannen vrije tijd. lunch wordt geserveerd aan boord van de cruise. Middag, rondleiding voor een bezoek aan Oost-Bank (Karnak en Luxor tempels) dan moet je terug naar de cruise zal worden overgedragen diner, overnachting in Luxor.
Dag 2: Luxor sightseeing - Edfu
Ontbijt aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding op de Westelijke Jordaanoever te bezoeken (De Vallei van de Koningen, de tempel van koningin Hatsjepsoet in Deir El-El-Bahari en de beroemde Kolossen van Memnon). Terug naar de cruise te varen naar Esna, lunch aan boord geserveerd met Afternoon tea, diner, overnachting in Edfu aan boord van de cruise.
Dag 3: Edfu - Kom Ombo sightseeing tour
Ontbijt een boord van de cruise in Edfu, gevolgd door een prachtige rondleiding aan Horus tempel in Edfu bezoeken met transfer terug naar de cruise te beginnen varen naar Kom Ombo. De lunch wordt geserveerd aan boord van de cruise. Bij aankomst in Kom Ombo betaalt u een bezoek aan de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en Haeroris, terug naar de cruise voor de afternoon tea, diner, overnachting in Aswan.
Dag 4: Aswan sightseeing tour
Ontbijt een boord van het cruiseschip vervolgens disembarkt na het ontbijt. Gevolgd door een rondleiding voor een bezoek aan de Hoge Dam, de tempel van Philae en de onvoltooide Obelisk, dan zult u worden overgedragen naar Aswan luchthaven, trein-terminal of Aswan Hotels.
Contribute a better translation
Programma B :Aswan - Luxor 4 Nachten Elke dinsdag
Dag 1: Inscheping / Kitchener's island tour door Felucca
Meet en bijstaan van onze reis REP bij aankomst op de luchthaven Aswan, trein-terminal of Aswan hotels, en transfer naar uw Nile Cruise. Inscheping voor de lunch, gevolgd door een vrije tijd ter vrije besteding. Lunch aan boord van de cruise in Aswan. Middag zult u varen op de Nijl door Felucca (Motorboot) rond Kitchener's island daarna transfer terug naar het schip voor het diner, overnachting in Aswan
Dag 2: Aswan Excursies
Ontbijt aan boord van het cruiseschip, gevolgd door een rondleiding aan de Hoge Dam te bezoeken, de tempel van Philae & onvoltooide Obelisk dan wordt u trasnferred om de cruise te beginnen varen naar Kom Ombo met vrije tijd te ontspannen tijdens het zeilen. Lunch aan boord. Dan zult u bezoek aan de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en Haeroris in Kom Ombo dan verder varen naar Edfu met afternoon tea, diner aan boord en Overnachting in Edfu
Dag 3: Edfu en Kom Ombo sightseeing tours
Ontbijt een boord van de cruise in Edfu, gevolgd door een rondleiding aan Horus Tempel bezoeken in Edfu later terug naar het cruise schip zal worden overgedragen aan varen naar Esna, vrije tijd ter vrije besteding aan boord van de cruiseschepen en de lunch wordt geserveerd. gemak vrije tijd met 's middags thee tijdens het varen naar Luxor, diner, overnachting in Luxor
Dag 4: Luxor sightseeing tours
Ontbijt aan boord van het passagiersschip dan wordt u begeleid door uw Engels sprekende gids en chauffeur naar de Westelijke Jordaanoever bezoeken - Het Vallei van de Koningen en Koninginnen, de tempel van koningin Hatsjepsoet in Deir El-El-Bahari. Lunch aan boord dan zult u worden genomen om de oostelijke oever van het beroemde Karnak en Luxor tempels te bezoeken dan zul je terug naar de cruise voor de vrije tijd ter vrije besteding en afternoon tea, diner en overnachting aan boord in Luxor aan boord van het cruiseschip worden overgedragen.
Dag 5: ontscheping
Ontbijt een boord van de cruise in Luxor dan ontschepen na het ontbijt, transfer naar Luxor luchthaven, trein-terminal of Luxor hotels.
Inclusieve
Meet and greet service van onze REP bij aankomst en vertrek
Vervoer door particuliere airconditioning Moderne voertuig
Accommodatie aan boord van 5 sterren cruise schip op basis van vol pension
Tour voor een bezoek aan Karnak tempel en Luxor tempels
Trip voor een bezoek aan Vallei der Koningen, Hatshipsut tempel
Excursies voor een bezoek aan Edfu tempel volgens de cruise route
Excursies voor een bezoek aan Kom Ombo tempel volgens de cruise route
Tour bezoeken Philae tempel, onvoltooide obelisk en de Hoge Dam
Zeilen rond het Elephantine eiland en de Botanische Tuinen
Toegangsprijzen aan de bovengenoemde bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan
Egyptoloog gids tijdens uw excursies en cruise vakantie
Verbruikslasten en alle van toepassing zijnde lokale belastingen
Exclusieve
Persoonlijke uitgaven en Tipping
Optionele excursies bij te wonen Klank-en lichtspel
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
275 USD
5 Days - 4 Nights
355 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
475 USD
5 Days - 4 Nights
605 USD
Voorwaarden
Visum
Visum naar Egypte is vereist en kan worden verkregen bij aankomst Egypte door onze vertegenwoordiger voor de Amerikaanse burger, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van boeking, ook de Egyptische inreisvisum kunnen worden verkregen vormen de Egyptische ambassade aan uw einde
Info
Prijs is per persoon in dubbele cabine, triple reductie en enkele bezetting aanvulling van toepassing is. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen periode een aanvulling op van toepassing is voor kinderen tussen 2-12 jaar oud krijgen 50% korting ten minste hotels en cruises aangeboden bijna beschikbaar, maar afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken en in het geval van overboeking zouden wij bieden soortgelijke degenen met dezelfde faciliteiten.
Meenemen
Paspoort geldig voor 6 maanden
Comfortabele schoenen
Katoenen kleding in de zomer
Warme kleren in de winter
Zonnebrand
Zonnebrillen
Hoed
Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise