LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Movenpick Radamis I Nijlcruise Egypt
Movenpick MS Radamis I
line
line
Type
: Nijlcruise Vakantie
line
Gids
: Professionele egyptoloog Gids
line
Prijs
: From : 255 USD
Movenpick MS Radamis I
Cabin MS Radamis I
Reception MS Radamis I
Restaurant MS Radamis I
Swimming pool MS Radamis I
Nijlcruise information
Movenpick MS Radamis Ik schip werd begonnen in 1990 en voltooid in 1991, de cruise is ongeveer 72 m lang. Een groot, speciaal ontworpen, panoramisch venster laat onze gasten naar de Nijl liggend op hun bedden.
De Sundeck bar - de ideale plek om te genieten van een drankje en genieten van de romantische zonsondergang op de Nijl. De sultans Bar - de schepen "entertainment-centrum 'met winkels, een kapper en de disco / lounge.Mövenpick Nijl Cruse boten hebben Rookmelder System panel, 2 zwemvesten in iedere hut, en Escape kaart in iedere hut
Faciliteiten:
Mövenpick Radamis I heeft een in-house restaurant, een lounge met bar, een ruime zonnedek met zwembad en bar, een snackbar, een moderne fitnessruimte, massage, discotheek, wasserette en stomerij diensten, en 24-uurs front desk service.
Hutten:
Mövenpick H.S. Radamis Ik biedt 72 luxe hutten en vier suites waarvan acht kan worden aangesloten op gezinnen geschikt of voor een idyllisch bruidssuite. Hutten met een panoramisch muur-tot-muur raam, een badkamer met ligbad, individueel regelbare airconditioning, in-house muziek en video-kanalen, minibar, haardroger en scheren stopcontacten.
Lounge dek D: 14 hutten
Restaurant dek C: 16 hutten
Main deck B: 26 cabines
Benedendek A: 16 cabines
Programma A : Luxor - Aswan 4 Nachten Elke maandag
Dag 1: Aankomst in Luxor - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet en bijstaan van onze reis REP bij uw aankomst in Luxor luchthaven, het station, of Luxor hotels. Dan zult u worden overgedragen door de particuliere airconditioning voertuig aan de Nijl cruise boord. De lunch wordt geserveerd een bord, gevolgd door een rondleiding op de meest beroemde Karnak en LuxorTemples bezoeken. Terug naar uw cruiseschip voor een afternoon tea en diner, overnachting een boord van de cruise in Luxor.
Dag 2: Luxor sightseeing
Ontbijt aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding op de Westelijke Jordaanoever van de Nijl in Luxor te bezoeken de Vallei van de Koningen, Hatshepsut Tempel in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Terug naar de cruise voor de lunch en een kopje thee tijdens varen naar Edfu. Diner en overnachting in een pension Edfu.
Dag 3: Edfu en Kom Ombo bezienswaardigheden
Ontbijt aan boord van het schip, dan zult u worden genomen in een rondleiding te HorusTemple bezoek in Edfu. Terug naar de cruise, begin varen naar Kom Ombo. Lunch aan boord van de cruise. Een rondleiding voor een bezoek aan de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeris. Zeil naar Aswan, diner en overnachting.
Dag 4: Aswan sightseeing
Ontbijt een boord van het cruiseschip, gevolgd door een vroege tocht naar de Hoge Dam, de Onvoltooide Obelisk en de majestueuze Philae tempel te bezoeken tijdens het varen door een kleine motorboot, gaat u naar de Botanische Tuin. Overnachting aan boord in Aswan.
Dag 5: Aswan - ontscheping
Ontscheping na het ontbijt. naar Aswan luchthaven, het station, Aswan Hotels.
Programma B : Aswan - Luxor 3 Nachten Elke vrijdag
Dag 1: Aankomst in Aswan - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet en bijstaan van onze reizen REP bij uw aankomst op de luchthaven van Aswan, trein-terminal, of hotels in Aswan. Dan zult u worden overgedragen door de particuliere airconditioning voertuig aan uw Nile Cruise instappen. Lunch maaltijd wordt geserveerd aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding aan de Hoge Dam, de 'Granite Steengroeven bezoek, en de Tempel van Philae. Terug naar het cruiseschip voor het diner, overnachting in Aswan.
Dag 2: Kom Ombo - Edfu Nile Cruise bezienswaardigheden
Ontbijt aan boord van de cruise, begin varen naar Kom Ombo naar de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en bezoek Haeroris in Kom Ombo. De lunch wordt geserveerd een boord van het cruiseschip, blijven varen naar Edfu voor een bezoek aan Hours tempel. Terug naar de cruise voor de afternoon tea en diner en overnachting aan boord in Edfu.
Dag 3: Luxor - Nile Cruise bezienswaardigheden
Na het ontbijt varen naar Luxor. De lunch wordt geserveerd en dan zul je worden genomen in een rondleiding op de oostelijke oever van de Nijl in Luxor tot de meest beroemde Karnak en LuxorTemples bezoeken. Terug naar het schip voor de afternoon tea, diner en overnachting in Luxor.
Dag 4: Luxor sightseeing / ontscheping
Ontscheping na het ontbijt, gevolgd door aguided bezoek aan de Westoever van de Nijl in Luxor te zien van de Vallei der Koningen, de tempel van koningin Hatsjepsoet in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Van daaruit zult u vervolgens worden overgebracht naar Luxor luchthaven, trein-terminal of Luxor hotels.
Inclusieve
Meet and greet service van onze REP bij aankomst en vertrek
Vervoer door particuliere airconditioning Moderne voertuig
Accommodatie aan boord van 5 sterren cruise schip op basis van vol pension
Tour voor een bezoek aan Karnak tempel en Luxor tempels
Trip voor een bezoek aan Vallei der Koningen, Hatshipsut tempel
Excursies voor een bezoek aan Edfu tempel volgens de cruise route
Excursies voor een bezoek aan Kom Ombo tempel volgens de cruise route
Tour bezoeken Philae tempel, onvoltooide obelisk en de Hoge Dam
Zeilen rond het Elephantine eiland en de Botanische Tuinen
Toegangsprijzen aan de bovengenoemde bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan
Egyptoloog gids tijdens uw excursies en cruise vakantie
Verbruikslasten en alle van toepassing zijnde lokale belastingen
Exclusieve
Persoonlijke uitgaven en Tipping
Optionele excursies bij te wonen Klank-en lichtspel
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
255 USD
5 Days - 4 Nights
350 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
305 USD
5 Days - 4 Nights
415 USD
Voorwaarden
Visum
Visum naar Egypte is vereist en kan worden verkregen bij aankomst Egypte door onze vertegenwoordiger voor de Amerikaanse burger, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van boeking, ook de Egyptische inreisvisum kunnen worden verkregen vormen de Egyptische ambassade aan uw einde
Info
Prijs is per persoon in dubbele cabine, triple reductie en enkele bezetting aanvulling van toepassing is. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen periode een aanvulling op van toepassing is voor kinderen tussen 2-12 jaar oud krijgen 50% korting ten minste hotels en cruises aangeboden bijna beschikbaar, maar afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken en in het geval van overboeking zouden wij bieden soortgelijke degenen met dezelfde faciliteiten.
Meenemen
Paspoort geldig voor 6 maanden
Comfortabele schoenen
Katoenen kleding in de zomer
Warme kleren in de winter
Zonnebrand
Zonnebrillen
Hoed
Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise