LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
MS Sonesta Sun Goddess Nijlcruise Egypt
MS Sonesta Sun Goddess
line
line
Type
: Nijlcruise Holiday
line
Gids
: Professionele egyptoloog Gids
line
Prijs
: From : 315 USD
MS Sonesta Sun Goddess
Cabin Sonesta Sun Goddess
Restaurant Sonesta Sun Goddess
Zwembad Sonesta Sun Goddess
Zitgedeelte Sonesta Sun Goddess
Nijlcruise information
MS Sonesta Sun Goddess Cruise Ship, genieten van een authentieke Nijl avontuur dat herinneringen te creëren om een leven lang. Luxe voorzieningen op de Sun Goddess Cruise Ship worden geleverd met de compromisloze persoonlijke service die onmiskenbaar is Sonesta.
De Sun Goddess biedt 58 standaard hutten, 2 senator suites en 1 presidentiële suite en 1 Royal Suite met een eigen lounge. Dit elegante Nijl cruise schip beschikt over ruime hutten met panoramisch uitzicht
Faciliteiten: In-room Dining beschikbaar tot middernacht, Main Dining Room, Lounge, Sun Deck Bar, nachtelijk entertainment, barbecue op het dek, volledig uitgeruste conferentiezaal voor maximaal 16 personen (ronde tafel), fitness-en recreatiegebieden, International Telefoon Line en Internet Access, buitenzwembad met bar, biljart en tafeltennis, zaal voor massages en ontspanning aanbieden van therapeutische behandelingen.
Hutten: Alle hutten functie: Panoramisch Windows, prive-telefoon met directe buitenlijn, Haardroger, Kluisje, Mini-bar, Music System, Individuele Climate Control, Televisie en Film Program, Badkamer met full-size badkuip
Programma A : Luxor - Aswan 3 Nights Every Saturday
Dag 1: Aankomst in Luxor - Nile Cruise Sightseeing
Meet and greet door onze reizen REP bij uw aankomst op de luchthaven van Luxor, het station of Luxor hotels. Dan zult u worden overgedragen aan de cruise voor inscheping elk moment voor de lunch. Lunch aan boord van het cruiseschip 's middags gevolgd door een rondleiding naar de beroemde Karnak en Luxor tempels te bezoeken. Terug naar de cruise voor de afternoon tea, diner en overnachting in Luxor.
Dag 2: Luxor Sightseeing
Na het ontbijt aan boord van het schip betaalt een bezoek aan de Westoever van de Nijl in Luxor (de Vallei van de Koningen, Hatshepsut Tempel in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon). terug naar het schip voor de lunch, 's middags thee. Start varen naar Edfu Via de Esna sluis. Diner aan boord overnachting in Edfu.
Dag 3: Nile Cruise sightseeing
Ontbijt aan boord van de boot dan Horus Tempel bezoek aan Edfu. Terug naar het schip voor de lunch en varen naar Kom Ombo. Bij aankomst, bezoek Kom Ombo Tempel gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeris. Terug naar de Cruise en blijven varen naar Aswan. Diner aan boord. Overnachting in Aswan.
Dag 4: Vertrek
Na het ontbijt ontschepen de Nijl Cruise, gevolgd door een geleid bezoek aan de Hoge Dam, de Onvoltooide Obelisk, en de majestueuze Philae tempel. Transfer naar Aswan luchthaven, trein-terminal of Aswan hotels.
Programma B :Aswan - Luxor 4 Nights Every Tuesday
Dag 1: Aankomst in Aswan - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet and greet door onze reizen REP bij uw aankomst op de luchthaven van Aswan, het station of Aswan hotels. Dan zult u worden overgeheveld naar de Nijl Cruise schip voor inscheping elk moment voor de lunch. Lunch aan boord. In de middag wordt u in een verbazingwekkende tocht op de Nijl door Felucca rond Kitchener's Island en Agha Khan Mausoleum, terug naar het schip genomen voor overnachting.
Dag 2: Kom Ombo - Edfu Nile Cruise bezienswaardigheden
Na het ontbijt, een bezoek brengen aan de Hoge Dam, de 'Granite Steengroeven en de Tempel van Philae. Dan varen naar Kom Ombo om 12:00. Lunch aan boord. Bezoek de tempel in Kom Ombo gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeies. Zeil naar Edfu. Afternoon Tea. Diner & Overnachting in Edfu.
Dag 3: Edfu - Nile Cruise bezienswaardigheden
Ontbijt, gevolgd door een rondleiding voor een bezoek aan de tempel van Horus in Edfu. Dan varen naar Luxor. Lunch en diner aan boord. Overnachting in Luxor aan boord van de cruise.
Dag 4: Luxor Sightseeing
Ontbijt, gevolgd door een rondleiding op de Westelijke Jordaanoever van de rivier de Nijl in Luxor naar de Vallei van de Koningen, Hatshepsut Tempel in El Deir el Bahari en de Kolossen Memnon. Terug naar het schip voor de lunch. Na de lunch een bezoek Karnak en Luxor tempels. Overnachting aan boord van de Nijl cruise in Luxor.
Dag 5: Vertrek
Ontbijt, ontschepen de cruise. Dan zult u worden overgeheveld naar Luxor luchthaven, trein-terminal of Luxor hotels.
Inclusieve
Meet and greet service van onze REP bij aankomst en vertrek
Vervoer door particuliere airconditioning Moderne voertuig
Accommodatie aan boord van 5 sterren cruise schip op basis van vol pension
Tour voor een bezoek aan Karnak tempel en Luxor tempels
Trip voor een bezoek aan Vallei der Koningen, Hatshipsut tempel
Excursies voor een bezoek aan Edfu tempel volgens de cruise route
Excursies voor een bezoek aan Kom Ombo tempel volgens de cruise route
Tour bezoeken Philae tempel, onvoltooide obelisk en de Hoge Dam
Zeilen rond het Elephantine eiland en de Botanische Tuinen
Toegangsprijzen aan de bovengenoemde bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan
Egyptoloog gids tijdens uw excursies en cruise vakantie
Verbruikslasten en alle van toepassing zijnde lokale belastingen
Exclusieve
Persoonlijke uitgaven en Tipping
Optionele excursies bij te wonen Klank-en lichtspel
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
315 USD
5 Days - 4 Nights
415 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
470 USD
5 Days - 4 Nights
599 USD
Voorwaarden
Visum
Visum naar Egypte is vereist en kan worden verkregen bij aankomst Egypte door onze vertegenwoordiger voor de Amerikaanse burger, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van boeking, ook de Egyptische inreisvisum kunnen worden verkregen vormen de Egyptische ambassade aan uw einde
Info
Prijs is per persoon in dubbele cabine, triple reductie en enkele bezetting aanvulling van toepassing is. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen periode een aanvulling op van toepassing is voor kinderen tussen 2-12 jaar oud krijgen 50% korting ten minste hotels en cruises aangeboden bijna beschikbaar, maar afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeken en in het geval van overboeking zouden wij bieden soortgelijke degenen met dezelfde faciliteiten.
Meenemen
Paspoort geldig voor 6 maanden
Comfortabele schoenen
Katoenen kleding in de zomer
Warme kleren in de winter
Zonnebrand
Zonnebrillen
Hoed
Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise