LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
MS Beau Soleil Nijlcruise Egypt
MS Beau Soleil
line
line
Type
: Nijlcruise Vakanties
line
Gids
: Professionele egyptoloog Gids
line
Prijs
: From : 220 USD
MS Beau Soleil
Cabin MS Beau Soleil
Reception MS Beau Soleil
Zwembad MS Beau Soleil
Restaurant MS Beau Soleil
Nijlcruise information
MS Beau Soleil Nile Cruise is een 5 sterren deluxe cruise 73 meter long.This cruiseschip eerste set varen slechts rang als een vijf sterren schip in 1999. Het schip werd volledig gerenoveerd in 2005.Beau Soleil biedt een brede selectie van entertainment, internationale delicatessen, luxe accommodaties om uit te kiezen, ongeëvenaarde service en een droom uitje.
De elegante MS Beau Soleil biedt uitstekende normen van comfort en standaard voor een onvergetelijke cruise op de rivier de Nijl. De 68 ruime en moderne airconditioned hutten plus 2 suites zijn allemaal Nijl geconfronteerd worden en zich over vier dekken.
Faciliteiten:
Brandalarm bescherming, Laundry Service, 24 uur roomservice, Internationale keuken, Internationale telefoonlijnen zijn verkrijgbaar bij de receptie, tv, interne Music Stations & video kanalen, Centrale airconditioning met individuele controle in elke hut, Restaurant gelegen op de eerste verdieping, Lounge bar en discotheek gelegen op de tweede verdieping, Boutique, cadeauwinkel & beauty winkel gelegen op de derde verdieping, zonneterras met een zwembad, een jacuzzi en een bar, zijn veiligheid dozen gratis verstrekt bij de receptie.
Hutten:
Staat Kamers: 68 hutten en 2 suites, volledig voorzien van airconditioning met individuele controle in elke hut, TV, video-kanalen, een eigen badkamer.
Programma A : Elke zondag Luxor - Aswan 4 Nachten
Dag 1: Aankomst in Luxor - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet en bijstaan van onze reis REP bij aankomst op luchthaven van Luxor, het station, of Luxor hotels. Dan zult u worden overgedragen door de particuliere airconditioning voertuig aan de Nijl cruise boord. De lunch wordt geserveerd een bord, gevolgd door een rondleiding naar de meest beroemde Karnak en Luxor tempels te bezoeken. Terug naar uw cruiseschip voor een afternoon tea en diner, overnachting een boord van de cruise in Luxor.
Dag 2: Luxor sightseeing
Ontbijt aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding op de Westelijke Jordaanoever van de Nijl in Luxor te bezoeken de Vallei van de Koningen, Hatshepsut Tempel in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Terug naar de cruise voor de lunch en een kopje thee tijdens varen naar Edfu. Diner en overnachting in een pension Edfu.
Dag 3: Edfu en Kom Ombo bezienswaardigheden
Ontbijt aan boord van het schip, dan zult u worden genomen in een rondleiding aan Horus Tempel bezoeken in Edfu. Terug naar de cruise, begin varen naar Kom Ombo. Lunch aan boord van de cruise. Een rondleiding voor een bezoek aan de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en Haroeris. Zeil naar Aswan, diner en overnachting.
Dag 4: Aswan sightseeing
Ontbijt een boord van het cruiseschip, gevolgd door een vroege tocht naar de Hoge Dam, de Onvoltooide Obelisk en de majestueuze Philae tempel te bezoeken tijdens het varen door een kleine motorboot, gaat u naar de Botanische Tuin. Overnachting aan boord in Aswan.
Dag 5: Aswan - ontscheping
Ontscheping na het ontbijt. naar Aswan luchthaven, het station, Aswan Hotels.
Programma B :Elke donderdag Aswan - Luxor 3 Nachten
Dag 1: Aankomst in Aswan - Nile Cruise bezienswaardigheden
Meet en bijstaan van onze reizen REP bij uw aankomst op de luchthaven van Aswan, trein-terminal, of hotels in Aswan. Dan zult u worden overgedragen door de particuliere airconditioning voertuig aan uw Nile Cruise instappen. Lunch maaltijd wordt geserveerd aan boord van de cruise, gevolgd door een rondleiding aan de Hoge Dam, de 'Granite Steengroeven bezoek, en de Tempel van Philae. Terug naar het cruiseschip voor diner en overnachting in Aswan.
Dag 2: Kom Ombo - Edfu Nile Cruise bezienswaardigheden
Ontbijt aan boord van de cruise, begin varen naar Kom Ombo naar de tempel gedeeld door de twee goden Sobek en bezoek Haeroris in Kom Ombo. De lunch wordt geserveerd een boord van het cruiseschip, blijven varen naar Edfu voor een bezoek aan Hours tempel. Terug naar de cruise voor de afternoon tea en diner en overnachting aan boord in Edfu.
Dag 3: Luxor - Nile Cruise bezienswaardigheden
Na het ontbijt varen naar Luxor. De lunch wordt geserveerd en dan zul je worden genomen in een rondleiding op de oostelijke oever van de Nijl in Luxor naar de meest beroemde Karnak en Luxor tempels te bezoeken. Terug naar het schip voor de afternoon tea, diner en overnachting in Luxor.
Dag 4: Luxor sightseeing / ontscheping
Ontscheping na het ontbijt, gevolgd door aguided bezoek aan de Westoever van de Nijl in Luxor te zien van de Vallei der Koningen, de tempel van koningin Hatsjepsoet in El Deir el Bahari en de Kolossen van Memnon. Van daaruit zult u vervolgens worden overgebracht naar Luxor luchthaven, trein-terminal of Luxor hotels.
Inclusieve
Meet and greet service van onze REP bij aankomst en vertrek
Vervoer door particuliere airconditioning Moderne voertuig
Accommodatie aan boord van 5 sterren cruise schip op basis van vol pension
Tour voor een bezoek aan Karnak tempel en Luxor tempels
Trip voor een bezoek aan Vallei der Koningen, Hatshipsut tempel
Excursies voor een bezoek aan Edfu tempel volgens de cruise route
Excursies voor een bezoek aan Kom Ombo tempel volgens de cruise route
Tour bezoeken Philae tempel, onvoltooide obelisk en de Hoge Dam
Zeilen rond het Elephantine eiland en de Botanische Tuinen
Toegangsprijzen aan de bovengenoemde bezienswaardigheden tussen Luxor en Aswan
Egyptoloog gids in uw taal tijdens de excursies en cruise vakantie
Verbruikslasten en alle van toepassing zijnde lokale belastingen
Exclusieve
Persoonlijke uitgaven en Tipping
Optionele excursies bij te wonen Klank-en lichtspel
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
220 USD
5 Days - 4 Nights
290 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
270 USD
5 Days - 4 Nights
345 USD
Voorwaarden
Visum
Visum naar Egypte is vereist en kan worden verkregen bij aankomst Egypte door onze vertegenwoordiger voor de Amerikaanse burger, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van boeking, ook de Egyptische inreisvisum kunnen worden verkregen vormen de Egyptische ambassade aan uw einde
Info
Day 1: Arrive Aswan - Nile Cruise sights
Meet and assist by our travel REP at your arrival at Aswan airport, train terminal, or hotels in Aswan. Then you will be transferred by private air-conditioned vehicle to embark your Nile Cruise. Lunch meal is served aboard the cruise, followed by a guided tour to visit the High Dam, the Granite Quarries, and the Temple of Philae. Back to the cruise ship for dinner and Overnight stay in Aswan.
Day 2: Kom Ombo - Edfu Nile Cruise sights
Breakfast on board the cruise, start sailing to Kom Ombo to visit the Temple shared by the two gods Sobek and Haeroris in Kom Ombo. Lunch is served a board the cruise, continue sailing to Edfu to visit Hours temple. Back to the cruise for afternoon tea and dinner on board and overnight in Edfu.
Day 3: Luxor - Nile Cruise sights
After breakfast sail to Luxor. Lunch is served and then you will be taken in a guided tour to the East Bank of the Nile in Luxor to visit the most famous Karnak and Luxor Temples. Return to the ship for afternoon tea, dinner and overnight stay in Luxor.
Day 4: Luxor sightseeing / Disembarkation
Disembarkation after breakfast, followed by aguided visit the West Bank of the Nile in Luxor to see the Valley of the Kings, the Temple of Queen Hatshepsut at El Deir EL Bahari, and the Colossi of Memnon. From there you will then be transferred to Luxor airport, train terminal or Luxor hotels.
Meenemen
Paspoort geldig voor 6 maanden
Comfortabele schoenen
Katoenen kleding in de zomer
Warme kleren in de winter
Zonnebrand
Zonnebrillen
Hoed
Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise