´╗┐
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Tania Lake Nasser cruiseschip
MS Tania
line
line
Type
: Nassermeer Cruises
line
Gids
: Professionele egyptoloog Gids
line
Prijs
: From : 265 USD
MS Tania
Cabin Tania
Restaurat Tania
Reception Tania
Zonnedek Tania
Nijlcruise information
MS Tania Nassermeer Cruise maatregelen ongeveer 60 meter lang, de kleinste van de vloot en draagt een vier-sterren rating. Tania biedt een Nassermeer cruise met een zeer persoonlijke touch. Smaakvol ingericht, draagt ze een sfeer van warmte en comfort.
Verstrekken van een onberispelijke service, de Tania heeft een rond-de-klok receptie en internationale telefoon-en fax (tegen betaling) met een vergadering beschikbare ruimte als het schip volledig is gecharterd. Keuze van de accommodatie is enkel of dubbel. Alle accommodatie is, is volledig voorzien van airconditioning (individueel regelbaar) en ingericht met satelliet-tv en in-house video kanalen (alleen tijdens docking), minibar, muziekinstallatie, kluis en prive-W / C met douche en haardroger. Een volledige wasservice is ook beschikbaar verzoek.
Faciliteiten:
24 uur receptie, Wasserij service, groot zonnedek met zwembad en poolbar, cadeauwinkel, schoonheidssalon, vergaderruimte, internationale telefoon-en fax service.
Hutten:
Tania heeft 42 tweepersoonshutten en 1 single.
Bovendek: 3 hutten
Belangrijkste dek: 12 hutten
Neder dek: 13 hutten
Programma A : Aswan - Abu Simbel / 4 Nights Every Monday
Dag 1: Aankomst in Aswan
Meet en bijstaan van onze reizen REP bij uw aankomst in Aswan luchthaven / station. Dan zult u worden overgedragen aan boord van uw Nassermeer Cruise schip. Lunch maaltijd wordt geserveerd aan boord, gevolgd door een rondleiding bezoek aan Kalabsha Tempel, de Kiosk van Kertassi en Beit El Wali. Terug naar de cruise voor de vrije tijd ter vrije besteding en 's middags thee geserveerd in de lounge. Diner en overnachting.
Dag 2: Wadi El Seboua
Vroege Sailing to Wadi El Seboua. Genieten van het ontbijt aan boord en een cocktail bij het passeren van de Kreeftskeerkring. Lunch en diner maaltijden aan boord en overnachting.
Dag 3: Wadi El Seboua / Amada
Geniet van het ontbijt een bord voor een vroeg bezoek aan Wadi El Seboua, de tempel van Dakka en de tempel van Meharakka. terug naar het schip voor de lunch aan boord tijdens het varen te Amada. bij aankomst, bezoek aan de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout. Diner en overnachting aan boord.
Dag 4: Kasr Ibrim / Abu Simbel
Geniet van het ontbijt tijdens het varen te Kasr Ibrim. bij aankomst, een standpunt van zon dek van het schip zal worden uitgevoerd, zoals toegang tot de site is niet toegestaan. Vertrek, en varen naar Abu Simbel. Na de lunch aan boord, bezoek aan de tempels van Abu Simbel. terug naar de cruise voor een diner bij kaarslicht. Overnachting aan boord.
Dag 5: ontscheping
Ontscheping na het ontbijt
Programma B :Abu Simbel - Aswan / 3 Nachten Elke vrijdag
Dag 1: Aankomst in Abu Simbel
Meet en bijstaan door onze REP in uw aankomst in Abu Simbel luchthaven / Abu Simbel Hotels en transfer naar het Nassermeer Cruise Ship boord. Lunch maaltijd geserveerd aan boord voor dan kunt u de beroemde tempels van Abu Simbel met uw gids bezoeken. Terug naar de cruise voor het diner. Overnachting aan boord.
Dag 2: Kasr Ibrim
Ontbijt maaltijd wordt geserveerd tijdens het varen naar Kasr Ibrim. Bij aankomst kunt u genieten van een rondleiding gehouden van Sun dek van het schip als toegang tot de site is niet toegestaan door de regering. De lunch wordt geserveerd tijdens het varen te Amada. Bezoek de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout, dan terug naar de cruise voor een ontspannen en rustige varen naar Wadi El Seboua. Diner en overnachting.
Dag 3: Wadi El Seboua
Geniet van een ochtend bezoek aan Wadi El Seboua en de tempels van Dakka en Meharakka. Terug naar het schip voor de lunch en varen naar Aswan. Diner aan boord en overnachting.
Dag 4: Aswan sightseeing / Vertrek
Bezoek de Kalabsha tempel, Beit El Wali en de Kiosk van Kertassi. Ontscheping na het ontbijt aan boord.
Inclusieve
Meet en bijstaan door onze Travel REP bij aankomst en vertrek
Overdracht aan uw cruise door airconditioned voertuig
Accommodatie aan boord van het meer cruise op basis van vol pension
Alle rondritten per de cruise route
Toegangsprijzen de bezienswaardigheden per cruise route
Professioneel Engels sprekende gids
Alle service kosten en belastingen
Exclusieve
Optionele tours & persoonlijke uitgaven
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
265 USD
5 Days - 4 Nights
335 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
465 USD
5 Days - 4 Nights
550 USD
Voorwaarden
Visum
Visum voor Egypte / Jordani├ź is vereist en reeds inbegrepen in uw pakket en de prijs zou worden geleverd door onze vertegenwoordiger bij aankomst luchthaven voor Amerikaanse burgers, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van de reservering, ook Egyptische visum kan worden verkregen vormen de Egyptische ambassade in uw land
Info
Prijs is genoteerd per persoon in een tweepersoonskamer, is eenpersoonskamer geldt een toeslag. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen zijn onderworpen aan supplementen. Kinderen onder de 12 kregen 50% korting
Inscheping 12:00
Ontscheping 08:00
Meenemen
- Paspoort geldig voor 6 maanden
- Comfortabele schoenen
- Katoen kleren in summera
- Warme kleding in de winter
- Zonnebrand
- Zonnebril
- Hat
- Foto / Video Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise