´╗┐
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Nubian Sea lake Nasser cruise schip
MS Nubian Sea
line
line
Type
: Nassermeer Cruises
line
Gids
: Professionele Gids-Egyptoloog
line
Prijs
: From : 275 USD
MS Nubian Sea
Cabin Nubian Sea
zwembad Nubian Sea
Zonnedek  Nubian Sea
Lobby Nubian Sea
Nijlcruise information
M / S Nubian Sea Cruise varen op het Nassermeer is 86 m lang, heeft 69 hutten, waarvan 4 suites met airM / S Nubian Sea Cruise is 86 m lang, heeft 69 hutten, waarvan 4 suites met air-conditioning, douche en-suite faciliteiten , interne telefoon en radio. De hutten zijn meer dan een venster, met twee kanalen satelliet televisie, individueel regelbare airconditioning. De badkamers zijn groot, uitgerust met een douche en een haardroger. Het zwembad en zonnedek gebied is goed ingericht te zijn gelegen, naar de voorkant van de kruiser.
Nubian Zee faciliteiten: lounge gebieden, het restaurant en bars, discotheek, openlucht zwembad, een overdekte buiten restaurant lonkt, ook een sauna, airconditioning.
Hutten: 69 kajuiten en 4 suites. Cabine heeft een eigen badkamer, telefoon, radio, centrale muzikale draad, airconditioning met individuele controle
Sun Deck: 4 hutten, elk met een terras
Upper Deck: 28 cabines met elk een eigen balkon
Main Deck: 16 cabines met elk een eigen balkon
Nijl Deck: 21 hutten zonder balkons-conditioning.The zwembad en zonneterras gelegen gebied naar de voorkant van de kruiser. Met steeds wisselende panorama's, is het zonnedek is ideaal voor degenen die willen niets meer te doen dan genieten van de zon. Voor degenen die willen de middagzon een overdekte buiten restaurant wenkt ontsnappen
Programma A : Aswan - Abu Simbel / 3 Nachten Elke vrijdag
Dag 1: Aankomst in Aswan
Kennismaken met onze reis REP bij uw aankomst in Aswan Airport of trein terminal. Dan zult u worden overgedragen aan boord van uw Nassermeer Cruise boot. Lunch maaltijd wordt geserveerd aan boord, gevolgd door een rondleiding te Kalabsha Tempel, de Kiosk van Kertassi en Beit El Wali bezoeken. Terug naar de cruise voor de vrije tijd ter vrije besteding en 's middags thee wordt geserveerd in de lounge. Diner maaltijd en overnachting aan boord.
Dag 2: Wadi El Seboua / Amada
Vroege varen naar Wadi El Seboua terwijl het hebben van uw ontbijt. Geniet van een cocktail terwijl het passeren van de Kreeftskeerkring. Lunch, ga dan voor een bezoek aan Wadi El Seboua Tempel, de Tempel van Meharakka en de Tempel van Dakka. Terug naar de boot te varen naar Amada. Diner maaltijd en overnachting aan boord.
Dag 3: Kasr Ibrim / Abu Simbel
Geniet van een ontspannen lekker ontbijt, gevolgd door een rondleiding naar de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout bezoeken. terug naar de cruise. Start varen naar Kasr Ibrim. Bezoek de Citadel van Kasr Ibrim via zonnedek van het schip, zoals toegang tot de site is niet toegestaan. Doorgaan varen naar Abu Simbel. De lunch wordt geserveerd een raad, gevolgd door een rondleiding door de beroemde tempels van Abu Simbel. In de avond, om optionele rondleiding bijwonen van de Klank-en lichtspel in Abu Simbel (extra kosten). Terug naar het schip voor een diner bij kaarslicht. Overnachting aan boord.
Dag 4: ontscheping
Ontscheping het schip na het ontbijt.
Programma B :Abu Simbel - Aswan / 4 Nachten Elke maandag
Dag 1: Aankomst in Abu Simbel
Meet en bijstaan van onze reizen REP bij uw aankomst op de luchthaven van Abu Simbel / hotels en transfer naar het Lake Cruise boord. De lunch wordt geserveerd aan boord voor een bezoek aan de tempels van Abu Simbel. Terug naar de cruise voor diner en overnachting aan boord van de boot.
Dag 2: Abu Simbel - Kasr Ibrim
Geniet van een ontspannen ontbijt met vrije tijd aan boord. Lunch maaltijd wordt geserveerd tijdens het varen naar Kasr Ibrim. Bij aankomst zal een rondleiding van de Citadel van Kasr Ibrim worden uitgevoerd vanaf zonnedek van het schip, zoals toegang tot de site is niet toegestaan. Het diner wordt geserveerd en overnachting aan boord.
Dag 3: Amada - Wadi El Seboua
Vroege varen naar Amaada. Geniet van een rondleiding een bezoek aan de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout. Terug naar de cruise voor de lunch tijdens het varen naar Wadi El Seboua. bij aankomst, bezoek aan de tempel van Dakka en de tempel van Meharakka. Het diner wordt geserveerd en overnachting aan boord.
Dag 4: Aswan sightseeing
Zeil naar Aswan en genieten van een cocktail terwijl kruising van de Kreeftskeerkring. De lunch wordt geserveerd aan boord. Bij aankomst in Aswan, bezoek de Kalabsha tempel, Beit El Wali en de Kiosk van Kertassi. Terug naar het schip voor het diner. Overnachting aan boord. Dag 5: Vertrek
Ontscheping de cruise na het ontbijt.
Inclusieve
Meet en bijstaan door onze Travel REP bij aankomst en vertrek
Overdracht aan uw cruise door airconditioned voertuig
Accommodatie aan boord van het meer cruise op basis van vol pension
Alle rondritten per de cruise route
Toegangsprijzen de bezienswaardigheden per cruise route
Professioneel Engels sprekende gids
Alle service kosten en belastingen
Exclusieve
Optionele tours & persoonlijke uitgaven:
-Klank-en lichtspel in Abu Simbel
Dranken
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
275 USD
5 Days - 4 Nights
345 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
465 USD
5 Days - 4 Nights
555 USD
Voorwaarden
Visum
Visum voor Egypte / Jordani├ź is vereist en reeds inbegrepen in uw pakket en de prijs zou worden geleverd door onze vertegenwoordiger bij aankomst luchthaven voor Amerikaanse burgers, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van de reservering, ook Egyptische visum kan worden verkregen vormen de Egyptische ambassade in uw land
Info
Prijs is genoteerd per persoon in een tweepersoonskamer, is eenpersoonskamer geldt een toeslag. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen zijn onderworpen aan supplementen. Kinderen onder de 12 kregen 50% korting
Inscheping 12:00
Ontscheping 08:00
Meenemen
- Paspoort geldig voor 6 maanden
- Comfortabele schoenen
- Katoen kleding in de zomer
- Warme kleding in de winter
- Zonnebrand
- Zonnebril
- Hat
- Foto / Video Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise