´╗┐
LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Movenpick Prince Abbas Nassermeer Cruiseschip
MS Movenpick Prince Abbas
line
line
Type
: Lake Nasser Cruises
line
Gids
: Professionele egyptoloog Gids
line
Prijs
: From : 289 USD
MS Movenpick Prince Abbas
Cabin Prince Abbas
Restaurant Prince Abbas
Zonnedek Prince Abbas
Zwembad  Prince Abbas
Nijlcruise information
Het Mövenpick MS Prins Abbas werd bekroond met de "Beste Floating vaartuig op het Nassermeer in 2007 door het Egyptische ministerie van Toerisme, varen de rustige wateren van het Nassermeer en is onlangs gerenoveerd om extra comfort en voorzieningen. Centrum biedt de meest geavanceerde navigatie-apparatuur en stabilisatoren. Het schip biedt ongeëvenaarde rijkdom en Zwitserse gastvrijheid voor een tijdloze reis door de legendes van Nubië.
De vijf-sterren cruise schip beschikt over 43 ruime en goed ingerichte standaard cabines, 18 junior suites en 4 koninklijke suites. Elke hut beschikt over comfortabele zitplaatsen en panoramische ramen en profiteren van individueel regelbare airconditioning en een keuze van een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. Alle hutten aan boord van het Mövenpick M / S Prince Abbas zijn nonsmoking cabines.
Faciliteiten:
Drie maaltijd restaurant, de groen ruimte voor kleine groepen, het zonnedek bar en salon dek, lounge en bar met een dans gebied en 's avonds entertainment. Zwembad en whirlpool, een fitnessruimte, een grote bibliotheek is te vinden op het brugdek.
Cabin:
Movenpick Prince Abbas heeft 43 ruime hutten, 22 suites. Elke hut beschikt en suite badkamer met douche, airconditioning, tv, minibar, haardroger, kluis, telefoon, panoramisch venster.
Programma A : Aswan - Abu Simbel / 4 Nights Every Saturday
Dag 1: Aankomst in Aswan
Meet en bijstaan van onze reis REP bij uw aankomst in Aswan luchthaven / station. Dan zult u worden overgedragen aan boord van uw Nassermeer Cruise schip. Lunch maaltijd wordt geserveerd aan boord, gevolgd door een rondleiding bezoek aan Kalabsha Tempel, de Kiosk van Kertassi en Beit El Wali. Terug naar de cruise voor de vrije tijd ter vrije besteding en 's middags thee geserveerd in de lounge. Diner en overnachting.
Dag 2: Wadi El Seboua
Vroege Sailing to Wadi El Seboua. Genieten van het ontbijt aan boord en een cocktail bij het passeren van de Kreeftskeerkring. Lunch en diner maaltijden aan boord en overnachting.
Dag 3: Wadi El Seboua / Amada
Geniet van het ontbijt een bord voor een vroeg bezoek aan Wadi El Seboua, de tempel van Dakka en de tempel van Meharakka. terug naar het schip voor de lunch aan boord tijdens het varen te Amada. bij aankomst, bezoek aan de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout. Diner en overnachting aan boord.
Dag 4: Kasr Ibrim / Abu Simbel
Geniet van het ontbijt tijdens het varen te Kasr Ibrim. bij aankomst, een standpunt van zon dek van het schip zal worden uitgevoerd, zoals toegang tot de site is niet toegestaan. Vertrek, en varen naar Abu Simbel. Na de lunch aan boord, bezoek aan de tempels van Abu Simbel. terug naar de cruise voor een diner bij kaarslicht. Overnachting aan boord.
Dag 5: ontscheping
Ontscheping na het ontbijt transfer naar Abu Simbel luchthaven of hotels.
Programma B :Abu Simbel naar Aswan / 3 Nachten Iedere woensdag
Dag 1: Aankomst in Abu Simbel
Meet en bijstaan door onze REP bij uw aankomst in de luchthaven of Abu Simbel Abu Simbel Hotels en transfer naar het Nassermeer Cruise Ship boord. Lunch maaltijd geserveerd aan boord voor dan kunt u de beroemde tempels van Abu Simbel met uw gids bezoeken. Terug naar de cruise voor het diner. Overnachting aan boord.
Dag 2: Kasr Ibrim
Ontbijt maaltijd wordt geserveerd tijdens het varen naar Kasr Ibrim. Bij aankomst kunt u genieten van een rondleiding gehouden van Sun dek van het schip als toegang tot de site is niet toegestaan door de regering. De lunch wordt geserveerd tijdens het varen te Amada. Bezoek de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout, dan terug naar de cruise voor een ontspannen en rustige varen naar Wadi El Seboua. Diner en overnachting.
Dag 3: Wadi El Seboua
Geniet van een ochtend bezoek aan Wadi El Seboua en de tempels van Dakka en Meharakka. Terug naar het schip voor de lunch en varen naar Aswan. Diner aan boord en overnachting.
Dag 4: Aswan sightseeing / Vertrek
Bezoek de Kalabsha tempel, Beit El Wali en de Kiosk van Kertassi. Vertrek van het schip na het ontbijt.
Inclusieve
Meet en bijstaan door onze Travel REP bij aankomst en vertrek
Overdracht aan uw cruise door airconditioned voertuig
Accommodatie aan boord van het meer cruise op basis van vol pension
Alle rondritten per de cruise route
Toegangsprijzen de bezienswaardigheden per cruise route
Professioneel Engels sprekende gids
Alle service kosten en belastingen
Exclusieve
Meet en bijstaan door onze Travel REP bij aankomst en vertrek
Overdracht aan uw cruise door airconditioned voertuig
Accommodatie aan boord van het meer cruise op basis van vol pension
Alle rondritten per de cruise route
Toegangsprijzen de bezienswaardigheden per cruise route
Professioneel Engels sprekende gids
Alle service kosten en belastingen
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
289 USD
5 Days - 4 Nights
359 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
565 USD
5 Days - 4 Nights
690 USD
Voorwaarden
Visum
Visum voor Egypte / Jordani├ź is vereist en reeds inbegrepen in uw pakket en de prijs zou worden geleverd door onze vertegenwoordiger bij aankomst luchthaven voor Amerikaanse burgers, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van de reservering, ook Egyptische visum kan worden verkregen vormen de Egyptische ambassade in uw land
Info
Prijs is genoteerd per persoon in een tweepersoonskamer, is eenpersoonskamer geldt een toeslag. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen zijn onderworpen aan supplementen. Kinderen onder de 12 kregen 50% korting
Inscheping 12:00
Ontscheping 08:00
Meenemen
- Paspoort geldig voor 6 maanden
- Comfortabele schoenen
- Katoen kleding in de zomer
- Warme kleding in de winter
- Zonnebrand
- Zonnebril
- Hat
- Foto / Video Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise