LiveZilla Live Chat Software
LiveZilla Live Help
Taal Kiezen
English Site
French Site
Spanish Site
Netherland
Italiano Site
Valuta’s
 
Eugenie Lake Nasser cruise Schip
Eugenie Cruise schip
line
line
Type
: Nassermeer Cruises
line
Gids
: Professionele Gids-Egyptoloog
line
Prijs
: From : 299 USD
Eugenie Cruise schip
Eugenie Cabi
Eugenie Zonnedek
Entree eugenie
zwembad
Nijlcruise information
De Eugenie was trots vernoemd naar een historische gebeurtenis in het recente verleden van Egypte: de grote opening van het Suezkanaal in 1869, bijgewoond door de kroon roepen hoofden van Europa, inclusief de keizerin Eugenie van Frankrijk. De voltooiing van het Suez-kanaal gemarkeerd passage van Egypte in de moderniteit, en een nieuw tijdperk van internationale handel en interactie. Ook de Eugenie, het eerste schip naar Lake Nasser varen, lanceerde een nieuw tijdperk van het toerisme, biedt reizigers vers uitzicht op de natuurlijke schoonheid van Egypte en archeologische schatten. Nassermeer uitgebreid de grenzen van de toeristische mogelijkheden van Egypte, terwijl de Eugenie herinnert ons aan eindeloze capaciteit dit oude land voor vernieuwing.

De M.S. Eugenie werd gebouwd in 1993 in de stijl van een draai-van-de-eeuwse Nijl stoomschip. Het is 74 meter lang, met slechts 52 hutten voor maximaal comfort, en twee luxe suites. Elke hut heeft een eigen badkamer met douche, wastafel, wc en haardroger.
De Eugenie faciliteiten van een sauna, stoombad, fitnesstoestellen, zonneterrassen, een zwembad, airconditioning en state-of-the-art filtratie watersystemen.
Hutten:
52 hutten en 2 luxe suites. Elke hut heeft een eigen badkamer met douche, wastafel
Upper Deck: 22 cabines met elk een eigen balkon
Main Deck: 22 hutten met prive balkon
Lagere Dek: 8 hutten zonder balkons
Programma A : 4 Dagen / 3 Nachten Aswan - Abu Simbel
Dag 1: Aankomst in Aswan
Meet and great van onze reis REP bij uw aankomst in Aswan Airport of trein terminal. Dan zult u worden overgedragen aan boord van uw Nassermeer Cruise boot. Lunch maaltijd wordt geserveerd aan boord, gevolgd door een rondleiding te Kalabsha Tempel, de Kiosk van Kertassi en Beit El Wali bezoeken. Terug naar de cruise voor de vrije tijd ter vrije besteding en 's middags thee wordt geserveerd in de lounge. Diner maaltijd en overnachting aan boord.

Dag 2: Wadi El Seboua - Amada
Vroege varen naar Wadi El Seboua terwijl het hebben van uw ontbijt. Geniet van een cocktail terwijl het passeren van de Kreeftskeerkring. Lunch, ga dan voor een bezoek aan Wadi El Seboua Tempel, de Tempel van Meharakka en de Tempel van Dakka. Terug naar de boot te varen naar Amada. Diner maaltijd en overnachting aan boord.

Dag 3: Kasr Ibrim / Abu Simbel
Geniet van een ontspannen lekker ontbijt, gevolgd door een rondleiding naar de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout bezoeken. terug naar de cruise. Start varen naar Kasr Ibrim. Bezoek de Citadel van Kasr Ibrim via zonnedek van het schip, zoals toegang tot de site is niet toegestaan. Doorgaan varen naar Abu Simbel. De lunch wordt geserveerd een raad, gevolgd door een rondleiding door de beroemde tempels van Abu Simbel. In de avond, om optionele rondleiding bijwonen van de Klank-en lichtspel in Abu Simbel (extra kosten). Terug naar het schip voor een diner bij kaarslicht. Overnachting aan boord.

Dag 4: ontscheping
Ontscheping het schip na het ontbijt.
Programma B :5 dagen / 4 nachten Abu Simbel - Aswan
Dag 1: Aankomst in Abu Simbel
Meet en bijstaan van onze reis REP bij aankomst op Luchthaven Abu Simbel / hotels en transfer naar het Lake Cruise boord. De lunch wordt geserveerd aan boord voor een bezoek aan de tempels van Abu Simbel. Terug naar de cruise voor diner en overnachting aan boord van de boot.

Dag 2: Abu Simbel - Kasr Ibrim
Geniet van een ontspannen ontbijt met vrije tijd aan boord. Lunch maaltijd wordt geserveerd tijdens het varen naar Kasr Ibrim. Bij aankomst zal een rondleiding van de Citadel van Kasr Ibrim worden uitgevoerd vanaf zonnedek van het schip, zoals toegang tot de site is niet toegestaan. Het diner wordt geserveerd en overnachting aan boord.

Dag 3: Amada - Wadi El Seboua
Vroege varen naar Amada. Geniet van een rondleiding een bezoek aan de tempels van Amada en Derr en het graf van Penout. Terug naar de cruise voor de lunch tijdens het varen naar Wadi El Seboua. bij aankomst, bezoek aan de tempel van Dakka en de tempel van Meharakka. Het diner wordt geserveerd en overnachting aan boord.

Dag 4: Aswan sightseeing
Zeil naar Aswan en genieten van een cocktail terwijl kruising van de Kreeftskeerkring. De lunch wordt geserveerd aan boord. Bij aankomst in Aswan, bezoek de Kalabsha tempel, Beit El Wali en de Kiosk van Kertassi. Terug naar het schip voor het diner. Overnachting aan boord.

Dag 5: Vertrek
Ontscheping de cruise na het ontbijt.
Inclusieve
Meet en bijstaan door onze Travel REP bij aankomst en vertrek
Overdracht aan uw cruise door airconditioned voertuig
Accommodatie aan boord van het meer cruise op basis van vol pension
Alle rondritten per de cruise route
Toegangsprijzen de bezienswaardigheden per cruise route
Professioneel Engels sprekende gids
Alle service kosten en belastingen
Exclusieve
Optionele Tours & persoonlijke uitgaven
Summer Season May - September
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
299 USD
5 Days - 4 Nights
375 USD
Winter Season October - April
Package
Prijs per person
4 Days - 3 Nights
565 USD
5 Days - 4 Nights
755 USD
Voorwaarden
Visum
Visum voor Egypte / Jordanië is vereist en reeds inbegrepen in uw pakket en de prijs zou worden geleverd door onze vertegenwoordiger bij aankomst luchthaven voor Amerikaanse burgers, Canadese burger, Britse CiVisum voor Egypte / Jordanië is vereist en reeds inbegrepen in uw pakket en de prijs zou worden geleverd door onze Vertegenwoordiger bij aankomst luchthaven voor Amerikaanse burgers, Canadese burger, de burger Britse, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de hamburger Controleert u of de nationaliteit op het moment van de reservering, ook Egyptische visum kan worden Verkregen vormen de Egyptische ambassade in uw landtizens, Australische en het merendeel van de Europeanen en Latijns-Amerikanen van de burger controleert u of de nationaliteit op het moment van boeking, ook de Egyptische visum kan worden verkregen vormen de Egyptische ambassade in uw land
Info
Prijs is genoteerd per persoon in een tweepersoonskamer, is eenpersoonskamer geldt een toeslag. Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen zijn onderworpen aan supplementen. Kinderen onder de 12 kregen 50% korting
Meenemen
- Paspoort geldig voor 6 maanden
- Comfortabele schoenen
- Katoen kleding in de zomer
- Warme kleding in de winter
- Zonnebrand
- Zonnebril
- Hat
- Foto / Video Camera
Formulier
Naame
*
Country
*
Phone
*
Email:
*
Aankomst
Vertrek datum
Volwassenen
kinderen
(Onder 12 jaar)
special Requirements if any
 

*

  * Verplicht

                       

Bouw je Vakantie


City Breaks
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise
Egypt Nile Cruise